مواد لازم برای تهیه سوفله شکلات
شکر: یک چهارم پیمانه
وانیل: یک قاشق چای خوری
تخم مرغ: چهار عدد
شیر: یک پیمانه
شکلات خرد شده: یک پیمانه
کره: سه قاشق غذاخوری
آرد: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوفله شکلات
– قبل از آماده شدن مواد کیک، فر را در دمای ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
– کره را در تابهای ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا آب شود.
– آرد را ۲ بار الک کرده، آرام آرام به کره آب شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شود.
– شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست آید. سپس به مدت ۲ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید و غلیظ شود.
– مایه آماده شده را از روی گاز برداشته و شکلاتها را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
– زردههای تخم مرغ را دانه دانه به مواد آماده شده اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملاً حل شوند.
– سفیدههای تخم مرغ و شکر را جداگانه در کاسه ریخته و با سرعت بالای هم زن آنقدر میزنیم تا سفت شده و مانند فوم شود.
– سفیده تخم مرغ و سس شکلات آماده شده را با هم مخلوط میکنیم.
– ظرفهای سوفله را با کره چرب کرده و تا ۳/۴ آن را از مواد سوفله شکلات آماده شده، پر می کنیم و در سینی فر قرار می دهیم.
– سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر میگذاریم. (کنار سوفلهها باید سفت، و وسط آن نرم باشد)
– سوفله شکلاتهای آماده را می توانیم با یک قاشق خامه یا شکلات داغ تزیین کرده و سرو نماییم.
نکته : داخل ظرف های سوفله را می توانیم کاغذ روغنی گذاشته، و چرب کنیم. سپس از مواد سوفله داخلش بریزیم.