مواد لازم برای تهیه سوپ بادمجان
نمك و پودرفلفلسياه به اندازه نیاز
پياز خرد شده ۱ عدد
آب ۴ ليوان
گوجهفرنگي ۲ عدد
پودر فلفلقرمز تند ۱ قاشق چايخوري
سير خردشده ۴ حبه
زنجبيل تازه ۱ عدد
كره ۳ قاشق غذاخوري
بادمجان ۴ عدد
طرز تهیه سوپ بادمجان
بادمجان را به صورت راه راه پوست كنده و خرد كنيد و با كره تفت دهيد، سپس، پياز و سير خرد شده را بيفزاييد و تفت دهيد تا مواد نرم شوند.
بعد، گوجه فرنگي را رنده كنيد تا به صورت پوره درآيد و در قابلمه بريزيد و آب را هم بيفزاييد. آنگاه، بادمجان، سير و پياز تفت داده شده را به گوجه فرنگي افزوده و پودر فلفلقرمز، سياه، نمك و زنجبيل رنده شده را اضافه كنيد و به مدت ۲۰ دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا بادمجانها كاملا بپزند.
ميتوانید در اين سوپ، از قارچ خرد کرده هم استفاده نمایید .