مواد لازم برای پخت سوپ سیب زمینی به روش چینی
فلفل به اندازه نیاز
نمك به اندازه نیاز
سیر پنج حبه خرد شده
گوجه فرنگی ۱ عدد خرد شده
پیاز ۱ عدد متوسط
شلغم كوچك ۱ عدد خرد شده
كرفس ۳ شاخه خرد شده
هویج ۳عدد خرد شده
سیب زمینی ۳ عدد مكعبی خرد شده
طرز تهیه سوپ سیب زمینی چینی
۱- سیب زمینی، هویج، كرفس، شلغم، پیاز، سیر و گوجه فرنگی را در یك قابلمه بزرگ بریزید.
۲- مقداری آب (تا حدی كه روی مواد را بگیرد) در قابلمه بریزید.
۳- بگذارید محتوای درون قابلمه بجوشد.
۴- حرارت را كم كرده و تا یك ساعت بگذارید بپزند.
۵- نمك و فلفل را به مقدار لازم به محتوای ظرف اضافه كنید.
۶- تا ۳۰ دقیقه دیگر نیز بگذارید بجوشند.
نكته
برای اینكه این سوپ به مزه سوپ چینی نزدیكتر شود ، مقدار کمی پودر زنجبیل به غذا اضافه کنید