مواد لازم برای تهیه سکنجبین سنتی
• گلاب كمی
• سركه نصف تا یک پیمانه
• نعناع دو كیلو
• شكر سه كیلو
طرز تهیه سکنجبین سنتی
شكر را با آب به اندازه كافی جوش دهیم و صاف نماییم . نعناع را پاك کنید و و بشویید . نعناع را سه تا چهار دسته کنید و با نخ یا چوب ببندید . بعد داخل شكر آب بریزید آنقدر جوش دهید تا به قوام آید. سركه و گلاب را اضافه کنید بگذارید كمی بجوشد. هر گاه با كفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه كفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شكاف بخورد، سكنجبین درست شده است.
موارد مورد توجه:
سكنجبین در تابستان بهتر است با کاهو میل شود
سكنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور میل می شود د.