مواد لازم برای تهیه شربت ترخون
ترخون تازه: ۳ تا ۴ شاخه ، کمی خرد شود.
شکر: یک و نیم پیمانه
آب: یک و نیم پیمانه
طرز تهیه شربت ترخون
ترخون را داخل قابلمهای آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی شعله متوسط
آنها را بجوشانید .
• ترخون را به ظرف اضافه کنید و با درب باز، دو دقیقه دیگر آنها را بجوشانید.
• ظرف را از روی شعله بردارید و درب ظرف را بگذارید و ۱ ساعت صبر
کنید تا شربت سرد شود.
• با استفاده از یک صافی، ترخونها را از شربت جدا کنید و شربت را داخل
ظرف دربداری بریزید و درب آن را ببندید .
• ظرف را میتوانید داخل یخچال تا ۲ هفته نگهداری نمایید .
نوش جان