مواد لازم برای تهیه شربت هندوانه
عصاره لیمو ترش یک قاشق چایخوری
آب انگور سفید دو فنجان
نعنای خشک و معطر نیم پیمانه
شکر ۳ چهارم پیمانه
هندوانه خرد شده که بی دانه باشد سه کاسه
طرز تهیه شربت هندوانه
هندوانه های خرد شده را در مخلوط کن ریخته تا صاف شود.
سپس آن را از صافی رد می کنیم تا پوره هندوانه کاملا صاف شود و آب میوه ی آن آماده شود.
در یک ظرف بزرگ ، ترکیب شکر و نعناع را میریزیم.
با استفاده از پشت یک قاشق چوبی ، به آرامی نعناع را فشار می دهیم تا کاملا پودر شود.
آب انگور، عصاره ی لیمو ترش و پوره هندوانه را به آن اضافه می کنیم، آن را هم میزنیم تا شکر کاملا در آن حل شود.
در آخر این آب میوه را در یک پارچ شیشه ای زیبا ریخته و یخ های ریز ریز در آن میریزیم تا کاملا خنک شود و از خوردن آن لذت می بریم.
اطلاعات غذایی این آب میوه :
فیبر یک گرم
قند کل بیست و هشت گرم
کربوهیدرات سی و یک گرم
سدیم سی و یک میلی گرم
کلسترول صفر میلی گرم
چربی اشباع نشده صفر گرم
چربی اشباع شده صفر گرم
کل چربی صفر گرم
در هر وعده : کالری صد و بیست و یک