مواد لازم برای تهیه شيرينی خامه ای
خامه و پودر قند …………. به اندازه نیاز
پودرقند …………………… ۳ چهارم ليوان
جوش شيرين …………… کمتر از نیم قاشق مرباخوري
کرم تارتار ……………….. ۳ چهارم قاشق مرباخوري
آرد ذرت …………………. هفتاد و پنج گرم
آرد کيک ………………… هفتاد و پنج گرم
طرز تهیه شيرينی خامه ای
فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم و روشن کنيد. سيني را با کاغذ روغني بپوشانيد.مواد خشک به جز پودرقند را ۳ بار با هم الک کنيد.
در ظرف جداگانه اي سفيده تخم مرغ را هم بزنيد، سپس پودرقند را به تدريج به آن اضافه کنيد و هم زدن را ادامه دهيد تا سفت شود و شکل بگيرد. در اين مرحله زرده را اضافه کنيد. هر بار يک عدد و سپس هم بزنيد.
مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد. مواد به دست آمده بايد کمي سفت شود.
با استفاده از قاشق مرباخوري، با حفظ فاصله مواد را يک قاشق يک قاشق بريزيد و به مدت ۵ يا ۷ دقيقه بپزيد.
شيريني ها را از فر در بياوريد و پس از چند دقيقه روي سيني سيم دار بچينيد. بعد از اين که شيريني کامل سرد شد، به مدت سه ساعت در ظرف دردار بگزارید . بعد هر کدام را با خامه پر کنید و روي آن را با پودرقند تزئين نمایید . نیم ساعت طول مي کشد تا اين شيريني کمي نرم شود.