مواد لازم براي بیست عدد شكلات :
شكلات قهوهای : پنجاه گرم
اسانس پرتقال : دو قطره
شكلات سفيد: سیصد و بیست و پنج گرم
خامه : هشتاد گرم
كره : سه قاشق سوپخوري
طرز تهیه شکلات برفی
كره و خامه را داخل شيرجوش كوچكی بريزيد و روی حرارت ملايم قرار دهيد تا شروع به جوشيدن كند (به مدت ۱ دقيقه) مايه را از روی حرارت برداريد و اجازه دهيد سرد شود. سپس ۲۲۵ گرم از شكلات را خرد كنيد و داخل مايه خامه و كره بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكلات ذوب شود سپس اسانس پرتقال را افزوده و اجازه دهيد شكلات در يخچال به مدت ۲ ساعت خنك شود حالا گلولههای كوچكی از مايه درست كنيد و روی فويل سرد قرار دهيد و به مدت ۳۰ دقيقه كنار بگذاريد سپس بقيه شكلات را ذوب كنيد و گلولهها را در شكلات سفيد بزنيد و دوباره روی فويل سرد بگزارید تا خودش را بگيرد بعد روی آن خطهايی از شكلات قهوهای ذوب شده بيندازيد.