مواد لازم برای تهیه شیرینی رولت گل سرخ
آرد به اندازه نیاز
بيكينگپودر ۱ قاشق مرباخوري
روغن دو قاشق سوپخوري
شیر ۱ پیمانه
زرده تخممرغ ۲ عدد
مواد لازم مياني خمير :
گلسرخ پودر شده | یک پيمانه |
گردوی خرد شده | یک پيمانه |
دارچين | يك قاشق غذاخوري |
خاكه قند | یک پپیمانه |
مواد لازم براي شربت:
شكر و روغن از هر كدام يك پيمانه
آب به اندازه نیاز
طرز تهیه شیرینی رولت گل سرخ
تمام مواد لازم براي خمير را باهم مخلوط كرده و در يك كيسه نايلوني در حدود دو ساعت قرار ميدهيم تا بماند. پس از گذشت اين زمان خمير را با وردنه باز كرده و از موادمان كه شامل؛ گلسرخ، گردو، خاك قند و دارچين است وسط آن ريخته بعد مثل باقلوا روي آن را ميبنديم و روي سيني ميگذاريم با چاقو مثل رولت آن را ميبريم. روغن را داغ كرده و روي آن ميريزيم و درون فر با ۳۰۰ درجه فارنهايت به مدت ۲۰ دقيقه ميگذاريم تا كاملا پخته و روي آن طلايي شود. سپس شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا كمي غليظ شود. وقتی كه سيني را ازباقلوا فر بیرون آوردیم و شيريني خنک شد، روي آن شربت بریزیم و ميگذاريم تا كاملا خنک شود.