مواد لازم برای تهیه شیرینی زنجبیلی
پودر قند دو سوم پیمانه
زنجبيل ۳ قاشق سوپخوري
كره یک چهارم پيمانه
روغن جامد یک چهارم پيمانه
آرد ۳ پيمانه
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
روغن، پودر قند و زنجبيل را كاملا با هم قاطی ميكنيم. آرد الك شده را داخل تابه بریزیم و با حرارت ملايم تفت ميدهيم تا خامي آن گرفته شود، اما رنگ آن عوض نشود. بعد از روي اجاق برداریم و بعد از سرد شدن به مواد بالا اضافه کنیم كاملا قاطی ميكنيم. كره را هم به تدريج اضاف کنیم . در صورتي كه بخواهيم شيريني دو رنگ داشته باشيم کمی از ماده آماده را با پودر كاكائو قاطی کنیم ، بعد مواد را با وردنه باز کنیم و به شكلهاي دلخواه قالب ميزنيم.