مواد لازم برای تهیه دویماج
ـ گردوی خرد شده اندازه نیاز
ـ کره صد گرم
ـ پنیر تبریز دویست گرم
ـ دوغ ۱ لیوان
ـ نان خشک چهار عدد
طرز تهیه غذای محلی دویماج
نانها را داخل ظرفی بزرگ خورد نمایید و کمکم دوغ را به آن اضافه نمایید و هم بزنید. بعد پنیر را ریزریز کنید و به آن اضافه نمایید . کره را آب کنید و همراه گردو به آن اضافه نمایید و کاملاً با دست مخلوط کنید . مواد را در دست گرفته و به شکل گرد یا بیضی کاملاً فشرده نمایید تا کاملاً به هم بچسبد. این غذا برای صبحانه و عصرانه همراه با سبزی خوردن و انگور بسیار مفید است.
این غذا یکی از غذاهای خوشمزه و قدیمی تبریز است که برای افطار خیلی مقوی و مفید است