مواد لازم برای تهیه فریزکاتو
* کره بادام زمینی : هشت تا ده قاشق سوپخوری.
* شیر سرد شده : دو نیم پیمانه
* بادام زمینی : پوست گرفته: پنجاه گرم
* بستنی وانیلی: سیصد و پنجاه گرم
طرز تهیه فریزکاتو
برای درست کردن این دسر باید چهار اسکوپ از بستنی را بردارید و برای تزئین آخر در فریزر بگزارید .
مغز بادام زمنی پوست گرفته را کمی خرد کنید تا به شکل گرانولٍ درست شود . کمی آن را تفت دهید و بگذارید سرد شود.
شیر را کاملاً سرد کنید(اما یخ نزند) و همراه باقی بقیه بستنی وانیلی و کره ی بادام زمینی در مخلوط کن بریزید ،یک دقیقه هم بزنید.
و در چهار لیوان بزرگ بریزید و روی آن را با یک اسکوپ بستنی و یک قاشق چایخوری بادام زمینی خرد شده تزئین نمایید .
نوش جان