مواد لازم برای تهیه فیله ماهی سرخ شده با گردو و پیاز
مواد لازم برای چهار نفر
حعفری برای تزیین کردن
نمک و فلفل: به اندازه نیاز
لیموترش: یک عدد، حلقه ای شده
گردو برای تزیین کردن
فیله ماهی: چهار عدد
گردو: نیم پیمانه، خرد کرده
روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
پیاز: سه عدد، خلالی خرد کرده
طرز تهیه فیله ماهی سرخ شده با گردو و پیاز
مرحله اول – پیاز را در دو قاشق از روغن تفت دهید تا طلایی شود بعد گردو را اضاف کنید و برای ده دقیقه با شعله ملایم تفت دهید.
مرحله دوم – فیله ماهی را در مابقی روغن تفت دهید تا دو سمت آن سرخ شود، نمک و فلفل را به آن بیافزایید.
مرحله سوم – فیله های سرخ شده را در وسط ظرف مورد نظر چیده و مخلوط پیاز و گردو را دور آن قرار دهید. با لیمو و جعفری روی ماهی را تزیین و سرو نمایید.
تغییرات
فیله ماهی با کشمش و پیازچه
می توانید مثل دستور اصلی غدا را درست کنید اما بجای گردو و پیاز از پیازچه و کشمش استفاده کنید