مواد لازم برای تهیه ماهی برگر با نان تست
نان تست: هشت برش
اسپری روغن
سفیده ۱ تخممرغ بزرگ
سس فلفل تند: ۱ قاشق چایخوری
فیله ماهی: پانصد گرم چرخ کرده
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
ریحان خرد شده تازه: یک چهارم پیمانه
پیاز خرد شده ۱ پیمانه
طرز تهیه ماهی برگر با نان تست
• در یک ظرف بزرگ، پیاز خرد شده ریحان خرد شده نمک فلفل سیاه فیله ماهی جرخ کرده را با هم مخلوط کنید
• در ظرف کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخممرغ خوب با هم مخلوط نمایید .
• مخلوط تخممرغ را به مخلوط ماهی اضافه کنید و هم بزنید.
• مخلوط را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننیمتر درآورید.
• تابه را روی شعله متوسط، گرم کنید.
• با اسپری روغن، روی هرکدام از پاتهها را روغن اسپری بزنید وهر طرف آنها را درون تابه به مدت سه دقیقه یا تا زمانیکه خوب سرخ شوند سرخ کنید.
• ماهیهای برگر شده داغ را داخل نانهای تست بگزارید و میل کنید .
می توانید مثل شکل هم تزیین کنید