مواد لازم برای تهیه ماهی لیمویی
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
روغن به اندازه نیاز
پوست لیموترش رنده شده ۱ قاشق مرباخوری
کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه نیاز
گشنیز تازه خرد شده ۱ چهارم فنجان
ماهی شیر یا قزلآلا به قطر ۲ سانت ششصد گرم
طرز تهیه ماهی لیمویی
ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بزنید . چهار تا پنج دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ده تا پانزده سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا بپزد و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهی فرو رفت و ماهی با چنگال ورقه شد، غذا پخته است . گشنیز را با کره ذوب شده، پوست لیمو و آبلیمو قاطی نمایید ، روی ماهی بریزید و سرو کنید.