مواد لازم برای تهیه ماهی کباب بندری
نمك و فلفل قرمز به اندازه نیاز
زعفران دم كرده چهار قاشق غذاخوری
آب پياز شش قاشق غذاخوری
آبليمو شش قاشق غذاخوری
روغن مايع يك چهارم پيمانه
فيله ماهی ۱ كيلو، خرد شده
طرز تهیه ماهی کباب بندری
۱- روغن، آبليمو، آب پياز و زعفران را مخلوط كرده و حسابي روی آن نمك و فلفل بپاشيد.
۲- تكههاي ماهي را كاملا خشك كرده و داخل مايه روغن بريزيد و حداقل يك ساعت صبر كنيد تا ماهي طعم بگيرد.
۳- ماهيها را به سيخ كشيده و روي زغال كباب كنيد تا هر دو طرف آن برشته و طلايي شود.
روش تهیه دوم:
۱- به جاي زعفران تركيب زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سير استفاده كنيد. در اين صورت آب پياز را حذف كنيد.
۲- چون احتمال دارد ماهي هنگام جدا شدن از سيخ خرد شود، بهتر است آن را به همان صورت سرو كنيد.
۳- چند لحظه قبل از ازنکه ماهي كبابي از روي شعله بردارید، كمي كره آب شده روي آن بماليد.