مواد لازم برای تهیه ماهی کنجدی
شير ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۲ قاشق غذاخوري
كنجد خام ۲ قاشق غذاخوري
فيله ماهي (شير، قباد…) سیصد گرم
طرز تهیه ماهی کنجدی
شير و سس خردل را قاطی كنيد و فيلههاي پاك و آب گرفته شده را داخل آن بغلتانيد، بعد فيله را در كنجد خام بگزارید (كمي فيله را دركنجدها فشار دهید و بعد با تكان كوچك كنجدهاي اضافي را بگيريد.)
فر را از قبل دویست و بیست درجه سانتيگراد داغ كنيد. ماهيها را روي سيني چرب شده فر بگزارید و به مدت ده تا دوازده دقيقه بپزيد. سيبزميني آبپز يا سالاد سيبزميني يا هر نوع سالاد تازه فصل ميتواند با اين ماهي سرو شود.