مربای هویج مربایی است که نو خونه هر خانم ایرانی میشه پیدا کرد.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه مربای هویج برای شما عزیزان آموزش داده شده است.
هویج: نیم کیلو
شکر: ۲لیوان
آب پرتقال نصف لیوان ریختم کافی بود(تو دستور دولیوان بود)
رنده پوست یک پرتقال
آب لیمو کمی
ابتدا هویج ها رو بخار پز کردم . بعد با قالب شیرینی نخودی قالب زدم.
آب پرتقال وشکر رو گذاشتم قوام بیاد و رنده پوست پرتقال رو بهش اضافه میکنیم.
بعد هویج های بخار پز شده رو به شهد اضافه میکنیم میگذاریم ۱۰ دقیقه بجوشه آب لیمو رو هم آخر کار اضافه میکنیم.
کمی وانیل نیز به آن اضافه کنید.