وقتی نامی از پوست لیمو ترش را می شنویم بیشتر یاد ترشی می افتیم ولی نامی از مربای آن نشنیده ایم .در مطلب زیر طرز تهیه مربا پوست لیمو ترش را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
پوست لیمو ترش ۱کیلو
آب ۵/۱لیوان
شکر ۵۰۰گرم
دانه هل ۱قاشق مرباخوری
آبلیمو ۱قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
۱.لیمو ها را از وسط نصف میکنیم بعد آب+گوشت داخلشو میگیریم.
۲.پوستهارو داخل قابلمه میریزیم و ۳بار میجوشونیم تا هم بپزه و هم تلخی شون گرفته بشه.
۳.پوستها رو میریزیم تو آبکش تا آب اضافی گرفته بشه.
۴.آب+شکر رو میذاریم روی حرارت تا به قوام برسه بعد هم هل رو اضافه میکنیم.
۵.بعد پوستها رو اضافه و میذاریم با حرارت ملایم به مدت ۱۰دقیقه بجوشه(۵دقیقه اول).حالا آبلیمو (۵دقیقه دوم)رو اضافه و بعداز اینکه ۱جوش خورد از روی حرارت برمیداریم.
نکته:
۱.این مربا نباید بیشتر از ۱۰دقیقه روی حرارت باشه چون پوستها جمع وسفت میشه.
۲. مربای لیمو ترش بهتره که از لیموهای ریز و پوست نازک درست بشه . بغضی ازلیمو هاکه درشت و پوست کلفت دارند برای درست کردن مربا مناسب نیست.