مواد لازم برای تهیه مرغ پیاز پز
زعفران،فلفل و نمک به اندازه نیاز
مرغ چهار تکه
پیاز متوسط پنج تا شش عدد
طرز تهیه مرغ پیاز پز
پیازها رو رنده بزنید . می توانید از خرد کن استفاده نمایید . بعد کف زودپز رو با پیاز خرد شده پر کنید، طوریکه کف زودپز دیده نشود.تکه های مرغ را روی پیاز قرار دهید! تکه های مرغ نباید با بدنه زودپز تماس مستقیم داشته باشند. پیازهای باقیمانده را روی تکه های مرغ بریزید و سطح مرغ ها را بپوشانید.
حرارت را روی حداقل تنظیم نمایید . بین سی تا چعل و پنج دقیقه غذا را طبخ کنید . بعد از آب انداختن پیاز و به روغن افتادن مرغ ادویه و نمک و فلفل را اضافه کنید .بعد درب زودپز را بگزارید و بعد از ده دقیقه پخت غذا را بردارید و به آن زعفران اضافه نمایید .غذا اماده است. نوش جان