مواد لازم برای تهیه نان کشمشی
آب ليمو ترش تازه دو قاشق سوپخوری
كشمش صد گرم
آرد نیم کیلو حدود پنج پيمانه
پودر خمير ترش سی گرم
شكر یک سوم پيمانه
شير ولرم ۱/۲ و ۱پيمانه
تخم مرغ دو عدد
کره صد گرم
نمک یک قاشق چايخوري
رنده پوست ليمو ترش ۱/۲ و ۱قاشق چايخوري
طرز تهیه نان کشمشی خانگی
۱-كشمش ها را بشویید و خشك کنید با آب ليمو مخلوط کنید تا نرم شود .
۲-آرد رادر يك ظرف الك کنید وسط آرد را گود كرده پودر خمير ترش را در آن بريزيد وبا كمي شكر و كمي شير ولرم مخلوط کنید و مقداري آرد روي آن بپاشيد . ( به اين مخلوط اصطلاحاً پيش خمير مي گويند .)
۳-روي پيش خمير را بپوشانيد ۱۰ دقيقه استراحت دهيد تا عمل بيايد .
۴-تخم مرغ ، كره ، مابقي شكر و نمك و رنده پوست ليمو ترش را با پيش خمير و مابقي آرد مخلوط كرده همه را با هم ورز دهيد تا جائيكه خمير به دست نچسبد .
۵-خميررا در ظرفي قرار داده روي آن را بپوشانيد بمدت سي تا چهل دقيقه تا خميرور بيايد و حجم آن دو برابر شود .
۶-كشمش ها را در خمير بريزيد مخلوط نمایید و خمير را درقالب مستطيل به طول ۸*۷*۳۰ سانتي متر چرب شده بريزيد و ربع ساعت ديگر بگذاريد بماند تا دوباره ور بيايد .
۷-فر را روي حرارت چهار صد فارنهايت گرم کنید .
۸-نان را در طبقه دوم از كف فر بمدت ۵۰ تا ۶۰ دقيقه بپزيد بعد کمی كره را درحاليكه نان هنوز گرم است روي نان بماليد .