مواد لازم برای تهیه ناگت سبزیجات برای دو تا چهار نفر
فلفل سیاه: به اندازه نیاز
اسفناج پخته و خرد شده: یک سوم پیمانه
پوره سیب زمینی: ۱ و نیم پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری به علاوه مقداری بیشتر برای چاشنی
پودر سوخاری: نیم پیمانه
اسپری روغن
طرز تهیه ناگت سبزیجات
دمای فر را روی حرارت چهارصد و بیست و پنج درجه فارنهایت از قبل اماده کنید .
داخل ظرف مخصوص پخت، لایهای از فویل آلومینیومی قبگزارید روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.
داخل یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چایخوری نمک خوب مخلوط نمایید و آن را کنار بگذارید.
داخل کاسهای متوسط، سیبزمینی و اسفناج را با هم مخلوط کنید ، نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید بعد با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه بردارید و آنها را به شکل توپ درست کنید بعد داخل مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.
ناگتها را به ظرفی که از قبل آماده کردهاید بگزارید و کمی آنها را به روغن آغشته کنید.
ناگتها را داخل فر به مدت ده دقیقه یا تا وقتی که پودر سوخاری روی آنها مایل به قهوهای شده و داغ شوند، حرارت دهید.
غذای شما آماده شده است نوش جانتان