مواد لازم برای تهیه هات داگ مارپیچی
نمك ۱ قاشق چايخوري
شكر نصف قاشق سوپخوري
تخممرغ ۲ عدد
روغن جامد شصت گرم
شير ولرم نصف پيمانه
مايه خمير نصف قاشق سوپخوري
آرد به اندازه نیاز
هات داگ ۶ عدد
طرز تهیه هات داگ مارپیچی
شير را با شكر و مايه خمير قاطی کنید و ده دقيقه صبر مي كنيم تا مايه خمير فعال شود. در كاسهاي تخم مرغ، نمك و روغن را با چنگال بزنید تا مخلوط شوند، بعد مايه خمير را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم، حالا كم كم آرد را افزوده تا خميري حاصل شود كه به دست نچسبد. روي خمير را پوشانده و در جاي گرم چهل و پنج دقيقه استراحت مي دهيم. فر را با حرارت صد و هشتاد درجه سانتي گراد روشن کنید و سيني فر را چرب کنیم . خمير را روي سطح آرد پاشي شده با وردنه به قطر نيم سانتي متر باز کنیم و از آن نوارهاي باريكي ميبريم. نوارها را روي هاتداگها پيچيده و سر و دم آن را با قيچي برش دهید تيز شود. از فلفل دلمه اي قرمز و ميخك براي زبان و چشم هاي مارهااستفاده كرده و آنها را براي بیست دقيقه در فر ميپزيم تا روي آنها طلايي شود.