مواد لازم برای تهیه همبرگر گیاهی بلغور
نمک به مقدار لازم فلفل به اندازه نیاز
مایونز به مقدار لازم کاهو به اندازه نیاز
فلفل قرمز یک نیم قاشق چایخوری
ارده دو قاشق سوپخوری
روغن مایع گیاهی سه قاشق سوپخوری
هویج یک عدد
تخم مرغ یک عدد
پیازچه یک دسته
نان همبرگر سبوس دار چهار عدد
خرده نان یا پودر سوخاری یک چهارم پیمانه
بلغور نصف پیمانه
لوبیا چیتی پخته چهارصد گرم
بیست دقیقه وقت نیاز دارید تا مواد این برگر را آماده کنید، بعد نیم ساعت به مواد استراحت دهید و ده دقیقهای برگرها را سرخ کرده و سرو کنید.
طرز تهیه همبرگر گیاهی بلغور
- لوبیا چیتی را بپزیذ و آبکشی کنید.
- در کاسهای متوسط، بلغور را با نمک و یک پیمانه آب جوش مخلوط نمایید .
- روی کاسه را بپوشانید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا بلغور نرم شود (تا حدیکه قابل جویدن باشد). آن را از الک ریز عبور دهید، فشار دهید تا آب آن خارج شود.
- لوبیاها را در کاسهای متوسط بریزید و با گوشت کوب آنها را له کنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود. میتوانید لوبیا را در غذاساز هم بریزید تا کاملا نرم شود. خردهنان، پیازچه خردشده، تخم مرغ، هویج رندهشده، فلفل قرمز، ارده و بلغور را اضافه کنید. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
- مخلوط را به صورت ۴ عدد همبرگر درآورید طوریکه ضخامت هر یک ۳ سانتیمتر باشد.
- در یک تابه بزرگ، روغن را با حرارت کم گرم کنید. همبرگرهای گیاهی را در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند و سفت شوند، برای سرخ شدن هر طرف ۵ تا ۸ دقیقه کافی است.
- ساندویچ درست شده را با مایونز یا ارده یا ترکیبی از مایونز و ارده (به نسبت دلخواه) و کاهو میل نمایید.