مواد لازم برای تهیه پلو سبزی هندی
روغن به اندازه نیاز
برنج : پمج پیمانه
نخود فرنگی : یک لیوان
ادویه مخلوط : یک قاشق مربا خوری
پودر تخم گشنیز :یک قاشق مربا خوری
هویج حلقه حلقه شده چهار عدد
گل کلم ریز شده: دو پیمانه
فلفل دلمه باریک خرد شده : دو عدد
قارچ چهار قاچ شده : چهار عدد
پیاز بزرگ خلال شده : یک عدد
سیب زمینی متوسط مکعبی خرد شده یک عدد
سیر رنده شده : یک قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی خرد شده: چهار عدد متوسط
شنبلیله خرد شده : یک قاشق غذا خوری
زرد چوبه یک قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز -از عطاری تهیه کنید- یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه پلو سبزی هندی
کلم و قارچ و هویج و گل سیب زمینی را جدا جدا در روغن تفت میدهیم و آنها را با هم مخلوط کنیم و بگزاریم کنار سیر و پیاز را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود و گوجه فرنگی های خرد شده را به آن اضاف کنیم.
زیره و پودر گشنیز و شنبلیله تازه و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و نخود فرنگی را به سبزیها اضافه کنیم و تفت میدهیم.مخلوط اولیه را به این مخلوط اضافه کنیم و بعد از چند دقیقه از روی شعله برداریم .برنج را آبگش کنیم و میگذاریم دم بکشد.هنگام سرو غذا مخلوط را لابلای برنج میریزید
این پلو از غذاهای محبوب کشور هند است که در اکثر کشور های دنیا پخته می شود