مواد لازم برای تهیه پنیر محلی با سرکه
سركه: سه قاشق غذاخوري
شير: ۱۰۰۰ گرم ( ۱ کیلو )
طرز تهیه پنیر محلی با سرکه
اول شير را گرم کنید . وقتي شير به جوشید ، شعله گاز را خاموش كنيد. بعد سه قاشق سركه به آن اضافه نمایید و به هم بزنيد تا شير بريده شود. بعد آن را از پارچه نازكي كه داخل آبكش گزاشته اید ، رد كنيد. پارچه را روي پنير برگردانيد و به مدت چهار تا پنج ساعت جسمي سنگين روي آن بگزارید تا آب آن خارج شود. بعد پنير را تکه تکه کنید و درون آب نمك نگهداري كنيد.