خانه / آشپزی / طرز تهیه پودینگ شکلات نعنا

طرز تهیه پودینگ شکلات نعنا

 

  • شیر را در یک ماهی تابه گود کوچک و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. دقت کنید که شیر را نجوشانید فقط تا اندازه ای گرم کنید که حباب های کوچک اطراف لبه های ماهی تابه پیدا شوند. سپس شیر را از روی حرارت بردارید و نعنا را به آن اضافه کنید، اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند.

 

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که هنگام کاهش وزن انجام می دهیم این است که فکر می کنیم باید قید بیشتر غذاهای مورد علاقه خود را بزنیم. این یک اشتباه بزرگ است چون به مرور باعث می شود احساس محرومیت از این غذاها را پیدا کنیم و حرصمان برای خوردنشان بیشتر شود. امروز می خواهیم پودینگی را به شما آموزش دهیم که مطمئنم عاشقش می شوید. پودینگ شکلات و نعنا طعمی متفاوت دارد و می تواند هوس خوردن چنین غذاهایی را تا مدت ها کاهش دهد. البته این پودینگ برای کسانی که به دنبال افزایش وزن هستند نیز می تواند گزینه مناسبی باشد.

 

مواد لازم برای پودینگ شکلات نعنا :

 شیر  ۳ فنجان
 برگ های تازه نعنا  یک دوم فنجان
شکر  دو سوم فنجان
نشاسته ذرت یک چهارم فنجان
کاکائو غیر شیرین ۳ قاشق غذاخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ بزرگ، کمی هم زده شده باشد ۳ عدد
عصاره وانیل یک دوم قاشق چایخوری
شکلات نیمه شیرین، تکه تکه شده ۵۶ گرم
شاخه های نعنا اختیاری

 

طرز تهیه پودینگ شکلات نعنا :

شیر را در یک ماهی تابه گود کوچک و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. دقت کنید که شیر را نجوشانید فقط تا اندازه ای گرم کنید که حباب های کوچک اطراف لبه های ماهی تابه پیدا شوند. سپس شیر را از روی حرارت بردارید و نعنا را به آن اضافه کنید، اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند. میکس شیر را از صافی عبور دهید و به داخل یک کاسه بریزید. شیر را کنار بگذارید. باقی مانده نعنا را دور بریزید. شیر را به ماهی تابه بازگردانید، شکر، نشاسته ذرت، کاکائو و نمک را اضافه کنید. ماهی تابه را روی دمای متوسط بازگردانید. آن را به جوش بیاورید. مرتب ترکیب را بهم بزنید تا حالتی غلیظ به خود بگیرد.

 

زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. به تدریج نیمی از شیر داغ را به آن اضافه کنید، ترکیب را مرتب با یک قاشق بهم بزنید. ترکیب تخم مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید و مرتب آن را بهم بزنید. به مدت یک دقیقه و یا تا زمانی که ضخیم شود به پختن ادامه دهید. از روی حرارت بردارید، وانیل و شکلات را اضافه کنید، بهم بزنید تا شکلات آب شود. پودینگ را به داخل یک کاسه بریزید. با یک سلفون روی کاسه را بپوشانید. اجازه دهید خنک شود. اگر دوست داشتید، هنگام سرو می توانید با شاخه های نعنا آن را تزئین کنید.

 

اطلاعات تغذیه ای:

موادی که در این دستور پخت گفته شد برای ۶ وعده بود. هر وعده شامل دو سوم فنجان پودینگ می شود.

 

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا است.

کالری: ۲۲۷

کالری از چربی در یک وعده: ۲۵ درصد

چربی در یک وعده: ۶.۴ گرم

چربی اشباع در یک وعده: ۳.۲ گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: ۲.۵ گرم

چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۰.۴ گرم

پروتئین در یک وعده: ۶.۷ گرم

کربوهیدرات در یک وعده: ۳۹.۴ گرم

فیبر در یک وعده: ۱.۲ گرم

کلسترول در یک وعده: ۱۰۵ میلی گرم

آهن در یک وعده: ۱.۱ میلی گرم

سدیم در یک وعده: ۱۰۶ میلی گرم

کلسیم در یک وعده: ۱۷۳ میلی گرم

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *