مواد لازم برای تهیه کاتلیس
ليموترش تازه یک عدد
تخممرغ یک عدد
پودر زيره سبز ۲ قاشق مرباخوری
سيبزميني یک كيلو
فلفل سبز سه تا چهار عدد
زردچوبه و زنجفيل به دلخواه گشنيز خرد شده ۱ استكان
نمك و فلفل سياه به اندازه نیاز
گوشت چرخ كرده پانصد گرم
سير دو تا سه حبه
پياز ۱ عدد
طرز تهیه کاتلیس
در مرحله اول پياز و سير را سرخ كنيد و گوشت چرخ كرده را با انواع ادويهها، نصف استكان گشنيز و فلفل سبز خرد شده، تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.
مواد را روی حرارت ملایم بگذاريد تا بپزد و جا بيافتد. سيبزميني را با آب و نمک بپزيد، سپس آنها را پوست كنده و رنده كنيد.
نمك، فلفل سياه،آب لیمو ترش ، بقيه گشنيز و كمي پودر زيره سبز به سيبزميني اضافه كنيد و آن را كاملاً ورز دهيد. از خمير سيبزميني گلولهاي به اندازه يك نارنگی برداريد و وسط آن را گود نمایید. با قاشق از مواد آماده گوشتي برداريد و ميان گلوله سيبزميني را پر كنيد و پس از بستن دهانه آن، گلوله سيبزميني را در كف دست گرد كنيد.
در یک ظرف ديگر تخممرغي را بشكنيد و با چنگال آن را خوب هم بزنيد و كمي نمك و فلفل سياه هم به آن اضافه کنید . بعد كاتلیس های فرم داده را داخل مايه تخممرغ غلط دهید و آنها را در روغن داغ سرخ كنيد. كاتلیسها را در ظرف بچينيد و دور آن را با سبزيجات تزيين نمایید .