مواد لازم برای تهیه کباب حسینی
نمک، فلفل به اندازه نیاز
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
کره صد و پنجاه گرم
زنجبیل نیم قاشق چایخوری
ماست یک پیمانه
سیر کوبیده یک حبه
پیاز ساطوری یک عدد
پیاز نقلی، پوست گرفته، دو نیم کرده ده تا پانزده عدد
گوشت گوسفند یگ کیلو
طرز تهیه کباب حسینی
گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی بزنید و نمک و فلفل بزنید . کره را در قابلمه روی شعله ملایم داغ کنید و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و زنجبیل را اضافه نمایید و یک چرخ بدهید .سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم قرار دهید و چند دور در کره غلط دهید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید . در قابلمه را ببندید و یک تا دو ساعت به آهستگی بپزید تا گوشت نرم شود . سر بزنید ، هروقت لازم باشد کمی آب جوش اضافه نمایید . در آخر پخت کباب باید به روغن بنشیند .کباب را با سیخ در سینی بچینید و با نان و چلو ساده یا کته بر سر سفره قرار دهید .
این کباب یکی از بهترین غذاها برای سحری است و شما را تا افطار سیر نگه می دارد