مواد لازم برای تهیه کباب لم چاپس
گوجهفرنگي، زيتون و سبزي اگر دوست داشتید
كره و زعفران آبكرده به اندازه نیاز
فلفل نیم قاشق چايخوري
نمك ۱ قاشق چايخوري
پودرسير نیم قاشق چايخوري
پياز ۱ عدد
روغن زيتون ۴ قاشق سوپخوري
راسته با استخوان گوسفندي ۱ كيلوگرم
طرز تهیه کباب لم چاپس
اول رگ و چربيهاي گوشت را بگیرید ، اما استخوانها روي آن بگزارید بماند. بعد با دو قاشق روغنزيتون، پياز، فلفل، پودرسير، نمك و سسسويا مخلوط کنید و به مدت ۵ ساعت ميگذاريم تا مزهدار شود، بعد داخل تابه چدني ۲ قاشق ديگر روغنزيتون بریزید و دو طرف آن را خوب سرخ ميكنيم. بعد از سرخ شدن کمی كره و زعفران آبكرده را با قلممو روي آن بزنيد تا خوش طمع تر شود و با گوجهفرنگي، زيتون و سبزي تزئين نمایید .