مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده یونانی
نمك کمی
فلفل کمی
پیاز سه عدد كره صد گرم
فلفل سبز دلمه ای سه عدد
گوشت راسته گوساله یک کیلو
طرز تهیه کباب کوبیده یونانی
گوشت فیله پاک کرده را از طول به طول انگشت ، به یک اندازه میبریم و بعد آنرا از قطر به دو تا سه قسمت تقسیم می نمائیم ( بسته بقطر فیله است ) بطور کلی این کباب باید تقریبا بقطر ۲ انگشت باشد یکی از پیازها را رنده کرده آب آنرا با ۲ قاشق روغن زیتون و کمی فلفل مخلوط می نمائیم و گوشت را چند ساعت در این سس میخوابانیم ( در صورت نداشتن فرصت کافیست گوشت را با این سس مخلوط کنیم بعد گوشت را به ترتیب ایکه یک تکه گوشت یک تکه فلفل و یک تا دو پر پیاز بسیخ میکشیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم و گاهی روی کباب کمی کره آب کرده م مالیم و در آخر پخت کمی نمک به دو سمت سیخها بزنیم بهتر است کباب را بسیخ هائیکه دسته های قشنگی دارد بزنیم و بعد از آماده شدن با همان سیخ در سینی بگزاریم م و کمی کره روی کبابها بگذاریم .
این کباب مخو کشور یونان است اما در بیشتر کشور های دنیا طرفدار دارد