مواد لازم برای تهیه کلوچه دارچینی
شکر نیم پیمانه
دارچین دو قاشق مرباخوری
تخم مرغ دو عدد
کره نرم دویست و بیست شش گرم
شکر یک و نیم پیمانه
جوش شیرین ۱ قاشق مرباخوری
آرد دو و سه چهارم پیمانه
کرم تارتار دو قاشق مرباخوری
طرز تهیه کلوچه دارچینی
آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم قاطی کنید.
کره و شکر را هم بزنید، بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید.
مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.
در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین غلط دهید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.
کلوچه ها را به مدت دوازده دقیقه در حرارت صد و هفتاد درجه سانتی گراد بپزید.