مواد لازم برای تهیه کلوچه سنتی
پکینگ پودر……………………………نصف قاشق چایخوری
هل……………………...…………..یک قاشق مرباخوری
گلاب…………………………………نصف پیمانه
شکر………………………………….نصف پیمانه
روغن جامد……………………………یک پیمانه
آرد سفید…………………………….سه پیمانه
طرز تهیه کلوچه سنتی
ابتدا شکر رادر هل وگلاب حل کرده بعد از آن در ظرفی جداگانه آرد وروغن وپکینگ پودر را مخلوط می کنیم سپس محلول گلاب وشکری را که داشتیم به آن اضافه کرده وبا دست به آرامی ورز دهید. خمیر لطیف ونرمی به دست می آید آن را به وسیله وردنه پهن کنید به دلخواه قالب بزنید یا بایک چاقو ببرید.در فر به مدت بیست دقیقه با حرارت صد و هشتاد درجه بگذارید بپزد.وقتی از فر بیرون آوردید بگذارید کمی سرد شود و بعد میل نمایید نوش جان