مواد لازم برای تهیه کنسومه قارچ
نمك کمی
فلفل کمی
آب گوشت چهار فنجان
كره پنجاه گرم
آرد سفید یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی دویست گرم
قارچ دویست گرم
گوشت سینه مرغ بدون پوست سیصد گرم
طرز تهیه کنسومه قارچ
آرد را در نصف کره تفت دهید کمی و استاک را کم کم اضافه نمایید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود. وقتی که بجوش آمد سیب زمینی های نگینی شده را اضافه کنیم و بگزاریم بپزد.
( در این مرحله میتوانید از دو لیوان شیر هم استفاده نمایید و از مقدار آب مرغتان کم کنید)
در تابه ای قارچها را با کره تفت دهید و به همراه مرغ ها به کنسومه اضافه می کنیم.
نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و میگذاریم تا جا بیافتد.
میتوالنید در هنگام سرو یا در آخر پخت کنسومه برای طعم بهتر و تزیین از کمی خامه استفاده نمایید .
علت استفاده از فلفل سفید عوض نشدن رنگ کنسومه است.
مخصوصا اگه مرغ پخته داشته باشید.(میتونید توی بخار پز یا ماکروفر هم سینه مرغ تکه تکه شده رو در زمان کوتاهی تهیه کنید)
این غذا جزو غذاهای آماده و حاضری به حساب می آید