مواد لازم برای تهیه تهیه کوفته ایتالیایی
ریحان صد گرم
روغن زیتون به اندازه نیاز
پیاز یک عدد خلالی خرد شده
نمک و فلفل و پودر سیر به اندازه نیاز
پودر نان خشک (خمیر خشک شده داخل نان باگت) صد گرم
پنیر پارمزان رنده شده صد گرم
جعفری خورد شده چهار قاشق سوپ خوری
تخم مرغ دو عدد
گوجه فرنگی رنده شده هشتصد گرم
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
طرز تهیه کوفته ایتالیایی
اول پیاز های خرد کرده را کمی در روغن تفت می دهید تا نرم شود بعد ریحان و گوجه رنده زده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه نمایید و بگذارید تا سس به مدت ده دقیقه بجوشد. داخل ظرفی گوشت چرخ کرده، ۲ عدد تخم مرغ، پودر نان، پنیرپارمزان، جعفری، نمک و فلفل و پودر سیر را با هم قاطی کنید و مواد را خوب ورز دهید. بعد از مواد گلوله هایی به اندازه یک نارنگی کوچک درست کنید. بعد کوفته ها را در داخل سس گوجه ای که قبلا درست کرده اید ،قرار دهید و یک لیوان آب نیز به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چهل و پنج دقیقه قرار دهید تا کوفته ها خوب بپزند.