مواد لازم برای تهیه خمیر :
آب: دو پیمانه
نمك : دو قاشق چایخوری
آرد سفید: يک و نيم پیمانه
مواد لازم برای تهیه کوفته لوبیا سفید
پنیر سفید ( رنده زده ) : به اندازه نیاز
پودر نان: سه پیمانه
روغن برای سرخ كردن : به اندازه نیاز
نمك : دو قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
پودر جوز هندی : ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش : ۱ قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده : دو قاشق غذاخوری
كنجد ( بو داده ) : ۱ قاشق غذاخوری
ذرت ( پخته شده ) : ۱ پیمانه
سیب زمینی ( پخته و له شده ) : چهار عدد
هویج ( رنده شده ) : دو عدد
كدو سبز ( رنده شده ) : دو عدد
لوبیا سفید ( خیس شده ) : يكو نيم پیمانه
طرز تهیه کوفته لوبیا سفید
لوبیا سفید را از شب قبل در آب بگزاریم تا خیس بخورد . بعد با مقداری آب آن را بپزیم تا بخوبی نرم شود. بعد آب آن را بگیرید و لوبیا را به صورت له و خمیر در میآوریم. بعد در یك كاسه بزرگ همه مواد شامل كدو سبز و هویج رنده زده ، سیبزمینی لهشده، كنجد، فلفل سیاه، جعفری خرد شده، پودر جوزهندی، پنیر سفید رنده شده، ذرت پختهشده، آبلیمو ترش و نمك را خوب با هم تركیب میكنیم و از این تركیب حدود ۱۰ الی ۱۲ عدد كوفته درست میكنیم.
بعد آرد و نمك را با هم مخلوط کنید و سپس با آب سرد تركیب میكنیم تا مايع مناسبی كه كمی غلظت داشته باشد به دست آوریم. كوفتهها را در مایه ذكر شده فرو میكنیم و سپس در پودر نان میغلتانیم. اكنون روغن را در ظرف كوچك و مناسبی داغكرده و با احتیاط كوفتهها را در روغن فراوان سرخ میكنیم تا رنگ آنها طلایی شود. بعد در ظرفی مناسب بچینیم . همچنین میتوانیم دورتادور آن را با جعفری تازه تزیین کنیم و به صورت گرم سرو نماییم . این كوفتهها را میتوانیم با سس خرما یا تمرهندی مصرف كنیم.
امیدواریم از پختن این کوفته ها لذت ببرید