مواد لازم برای تهیه کوفته مرغ و پنیر
کنجد دو قاشق سوپ خوری
آرد سفید یک پیمانه
آرد سوخاری یک پیمانه
تخم مرغ دو عدد
آویشن کمی
پنیر صبحانه دویست گرم
سینه مرغ پخته یک عدد
نمک و فلفل به اندازه نیاز
جعفری سه قاشق سوپ خوری
سیب زمینی درشت دو عدد
۱- سیب زمینی ها را شسته و آب پز کنید . بعد از پخت آن ها را پوست کنده و در ظرفی رنده کنید . سینه مرغ پخته شده را هم به قطعات ریز برش بزنید و به کاسه اضافه کنید .
۲- جعفری خردشده , نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید .
۳- پنیر صبحانه را رنده کنید یا به قطعات ریز و درشت برش بزنید . آنها را هم به مایه کوفته اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید .
۴- از مایه گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و در دست فرم دهید. همه مایه کوفته که به این شکل آماده شد آنها را کناری بگذارد .
۵- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال کمی هم بزند تا یکدست شود . آویشن را هم به آن افزوده و مخلوط کنید . کوفته های آماده را ابتدا در آرد سفید غلتانده , بعد در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری و کنجد بغلتانید تا همه جای آنها آغشته به آرد سوخاری شود .
۶- همه کوفته ها به این ترتیب آماده کنید و کناری بگذارید . کمی صبر کنید تا آرد به خورد کوفته ها برود . در ظرفی ای روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید . کوفته های را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند . بعد آنها را روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود .