غذاهایی که با خرما تهیه میگردند محبوب کوچک وبزرگ است وکمتر کسی از خرما بیزار است .درادامه مطلب زیر طرز تهیه خرما با سس کاراملی را به شما عزیزان آموزش میدهیم.
آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه
مواد لازم جهت برای ۶ نفر :
خرما هسته جدا شده | ۱ و ۱/۴ پیمانه ۲۵۰ گرم |
آب جوش | یک پیمانه |
هل پودر شده | یک چهارم قاشق غذاخوری |
تخم مرغ بزرگ | چهار عدد |
شکر | یک پیمانه |
روغن | سه چهارم پیمانه |
وانیل | یک قاشق غذاخوری |
آرد | ۲ و ۱/۲ پیمانه |
پکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
دارچین | یک قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق سوپ خوری |
جوش شیرین | نصف قاشق سوپخوری |
مواد لازم برای سس کاراملی :
* شکر قهو ه ای | ۳/۴ پیمانه |
خامه | ۱/۲ پیمانه |
کره | ۵۰ گرم |
* شکر قهو ه ای البته از شکر سفید هم میتونید استفاده کنید
دستور تهیه :
فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه روشن تا گرم شود
ابتدا خرما هسته جدا شده را با آب جوش مخلوط کرده سپس مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و با کمک پشت چنگال خرما را نرم میکنیم (اگر بتوانید بعد با الک صاف کنید تا پوست خرما کاملا گرفته شود بهتر است)
تخم مرغها را با شکر خوب هم زده تا کرمی شود سپس روغن و وانیل و مخلوط خرما را اضافه و دوباره خوب هم میزنیم /مخلوط آرد و پکینگ پودر الک شده (۳ بار) با دارچین و جوش شیرین و نمک را در طی سه مرحله به مخلوط خرما اضافه می کنیم تا مواد به خورد هم برود .
مواد را در قالب چرب شده و آرد پاشی شده میریزیم و در فر به مدت ۳۵ دقیقه در فر می پزیم و بعد از پختن و کمی خنک شدن سس کاراملی رو روی کیک میریزیم و با کمی پسته خلالی شده تزئین میکنیم .
طرز تهیه سس کاراملی :
ابتدا شکر را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود بعد کره و خامه را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم مدت چند دقیقه روی حرارت بماند بعد برمیداریم بعدا از خنک شدن روی کیک میریزیم .
منبع : beryooni.com