برای تهیه شربت عسل
عسل………………………...پنج قاشق غذاخوری
آب ۱ عدد پرتقال درشت
برای سرو
ماست
برای تهیه سالاد میوه
انواع میوههای تازهای چون شلیل، آناناس، انجیر، گیلاس، آلبالو، کیوی
یخ خرد شده
آب یک عدد لیمو
برگ نعناع
مواد لازم برای تهیه کیک عسلی
نمک………………………………..به میزان کم (نوک انگشت)
بیکینگ پودر………………………..یک قاشق چای خوری
آرد………………………………….صد و پانزده گرم
پرتقال………………………………دو عدد
بادام آسیاب شده………………..دویست و بیست و پنج گرم
تخم مرغ زده شده…………………سه عدد
شکر……………………………….دویست و بیست و پنج گرم
کره………………………………. دویست و بیست و پنج گرم
طرز تهیه کیک عسلی
۱ – دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
۲ – با استفاده از همزن برقی کره و شکر را کاملاً با هم ترکیب کنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغها را نیز به آرامی با سایر مواد ترکیب نمایید و بعد بادام آسیاب شده را نیز به آنها بیفزایید و خوب به هم بزنید.
۳ – آب پرتقالها را بگیرید و پوست آنها را نیز کاملاً رنده کنید.
۴ – آب پرتقال را به همراه پوست رنده شده پرتقال و آرد و بیکینگ پودر و نمک به سایر مواد بیفزایید و کاملاً با هم ترکیب نمایید.
۵ – مواد را داخل ظرفی که برای تهیه کیک در نظر گرفتهاید بریزید و آن را به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه داخل فر قرار دهید. کیک میبایست به رنگ طلایی تیره تبدیل شود. بعد از مدت پخت چاقویی را داخل کیک فرو کنید و توجه نمایید هنگام خارج کردن چاقو، مواد کیک به آن نچسبد، در غیر این صورت زمان پخت کافی نبوده و کیک باید برای مدت بیشتری داخل فر بپزد.
۶ – برای تهیه سالاد میوه، ابتدا میوهها را بشویید و سپس در صورت نیاز آنها را خرد کنید. ته ظرفی را با یخهای خرد شده بپوشانید. سپس میوههای دلخواه خود را روی یخها بچینید و روی آنها آب لیموی تازه بریزید. سطح میوهها را با کمی یخ خرد شده بپوشانید و آن را داخل فریزر قرار دهید. میتوانید سطح آن را با برگهای نعناع تزئین نمایید.
۷ –عسل و آب پرتقال را حرارت دهید. برای سرو، یک تکه از کیک را داخل بشقاب قرار دهید و کمی از شربت عسل گرم روی آن بریزد.
کیک را باید با میوههای یخی و ماست میل کنید