مواد لازم برای درست کردن کیک هویج
پودر دارچين: ۱ قاشق مرباخوری يا دو قاشق مرباخوری زنجبيل تازه رنده شده يا سه چهارم پودر زنجبيل.
شكر: دو فنجان
روغن مايع : سهچهارم فنجان
نمك: مقدار کمی
جوش شيرين: نصف قاشق مرباخوری
بكينگ پودر: دو قاشق مرباخوری
شكر: دو فنجان
هويج ريز رنده شده: سه فنجان
تخم مرغ : چهارعدد
آرد سفيد: دوفنجان
طرز تهیه کیک هویج
تخممرغها را سی دقیقه قبل از شروع آشپزی بيرون آورده و در هوای اتاق بگذاريد.
بعد تخممرغها را بشکنید و خوب بهم بزنید .
جوششيرين، آرد، شكر، بكينگپودر و نمك را هم قاطی كنيد.
بعد دارچين يا زنجبيل را هم ، هر كدام را كه دوست دارید ، با مخلوط قاطی كنيد.
حالا تخممرغها، هويج و روغن مايع را مخلوط کنید و به مخلوط خشك اضافه و هم بزنيد.
حالا قالبها را چرب کنید و کمی آرد داخل آن بپاشيد.
مخلوط را در قالبهای مخصوص كيك بریزید و آن را در دمای صد و هشتاد درجه سانتيگراد به مدت سی و پنج دقيقه داخل فر بگذاريد.
بعد تخممرغها را بشکنید و خوب بهم بزنید .
جوششيرين، آرد، شكر، بكينگپودر و نمك را هم قاطی كنيد.
بعد دارچين يا زنجبيل را هم ، هر كدام را كه دوست دارید ، با مخلوط قاطی كنيد.
حالا تخممرغها، هويج و روغن مايع را مخلوط کنید و به مخلوط خشك اضافه و هم بزنيد.
حالا قالبها را چرب کنید و کمی آرد داخل آن بپاشيد.
مخلوط را در قالبهای مخصوص كيك بریزید و آن را در دمای صد و هشتاد درجه سانتيگراد به مدت سی و پنج دقيقه داخل فر بگذاريد.
در مرحله آخر چنگال را داخل كيك فرو كنيد. اگر مواد كيك به چنگال نچسبيد، كيك پهته شده است . در غير اين صورت ده دقيقه ديگر به آن فرصت دهيد تا خوب بپزد