مواد لازم برای تهیه کیک پاناكوتای شكلاتى
- وانیل: یك چهارم قاشق چایخوری
- شكر: صد و پنجاه گرم
- ژلاتین: سه قاشق سوپخوری
- خامه: ششصد گرم
- شیر: نصف پیمانه
- پودر كاكائو: چهار قاشق سوپخوری
طرز تهیه کیک پاناكوتای شكلاتى
۱- ابتدا شیر را در ظرف كوچكی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا كند.
۲- خامه را داخل ظرفی ریخته به همراه پودر كاكائو، شكر و وانیل روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.
۳- سپس مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین به آن اضافه كنید.
۴- مواد را مجددا هم زده تا ژلاتین حل شود.
۵- مواد را در قالب چرب شده بریزید و بهمدت سه ساعت داخل یخچال بگزارید تا كرم ببندد، بعد جداره قالب را گرم کنید ، كرم را در ظرف موردنظر برگردانید.
نكته:
ظرف دسر را برای چند ثانیه داخل آب جوش بگزارید و بعد داخل ظرف سرو برگردانید و با شکلاتهای چیسی تزیین نمایید .
امیدواریم خوشتان بیاید