مواد لازم برای تهیه کیک چای سبز
بکینگ پودر دو و نصف قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر چای سبز سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ چهار عدد
شکر دانه ریز دو پیمانه سرخالی
کره نرم شده سک پیمانه
آرد سفید دو و ۴/۳ پیمانه
طرز تهیه کیک چای سبز
مرحله ۱ – کره ، وانیل و شکر را به کمک همزن با یکدیگر بزنید تا پفکی شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله ۲ – آرد، بکینگ پودر و پودر چای سبز را الک کرده، در ۳ مرحله به مخلوط کره افزوده و با قاشق هم بزنید. از آخر شیر را اضافه کنید و آرام هم زده تا بخورد مواد برود.
مرحله ۳ – مخلوط آماده شده را در قالب ۲۰ سانتی که کاغذ گذاشته اید، ریخته و در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا پخته شود.
نکات :
• اگر پودر چای سبز بصورت آماده نداشتید می توانید چای سبز را آسیاب کنید و دو تا سه بار الک ریز کنید تا پودر نرمی درست شود و استفاده کنید.