مواد لازم برای تهیه کیک کالباس
زرده تخممرغ ۱ عدد
بيكينگپودر ۱ قاشق مرباخوري
روغنزيتون پنجاه گرم
كره يا مارگارين دویست و پنجاه گرم
نمك به اندازه نیاز
كالباس دویست و پنجاه گرم
تخممرغ دوازده عدد
آردسفيد ۱ كيلوگرم
طرز تهیه کیک کالباس
آرد، بيكينگپودر و کمی نمك را با هم قاطی كنيد. بعد تخممرغها را خوب بزنيد، كره نرم شده و روغنزيتون را كمكم به آن اضاف کنید . اگر خمير سفت شد كمي روغن به آن اضافه نمایید ، آنگاه با دست ورز دهيد و در پلاستيكي بگذاريد و به مدت ۲ ساعت در جاي گرم بگزارید . كف ظرف مخصوص فر را كمي چرب کنید و خمير را به صورت لايهاي نازك كف ظرف بگذاريد در اين لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روي خمير بگذاريد و سطح آن را با لايه خمير بپوشانيد و زرده تخممرغ زده شده را با قلممو روي سطح خمير بماليد و در فر از قبل گرمشده با حرارت صد و هشتاد درجه سانتيگراد به مدت شصت دقیقه بگزارید . اين غذا مثل كيك است اما شيرين نیست .