اسم غذای کشک بادمجان را شنیده اید اما شاید اسم کیک کشت بادمجان مجلسی را نشنیده باشید. امروز در سایت آبانک طرز تهیه کیک کشک بادمجان مجلسی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. امیدواریم از این غذا لذت ببرید
گردو و خلال پسته و بادام (برای تزئین) بمیزان دلخواه |
کشک بمقدار لازم |
نان تست به تعداد مناسب ظرف |
نعنا خشک (برای نعنائ داغ) بمیزان دلخواه |
گردوی خرد شده نصف پیمانه |
بادمجان (کبابی یا سرخ شده) ۶ عدد |
پیاز (بصورت پیاز داغ) ۴ عدد |
بادمجانها رو بر حسب ذائقه تون کبابی و یا سرخ کنید .
بعد پیاز داغ فراوان درست کنید وبه بادمجانها اضافه کنید.
نصف پیمانه گردوی خشک شده هم بریزید.
سپس کمی نعنا داغ هم اضافه کرده و کشک هم اضافه کنید و بگذارید با مقدار بسیار کمی آب جا ببفته.
حالا نون های تست رو که کناره هاش رو گرفتید داخل ظرفی که می خواهید غذا رو سرو کنید بچینید.
مایه کشک بادمجون رو روی نان تست ها بمالید و دوباره نان تست رو یک ردیف دیگه بچینید و بهمین ترتیب یک لایه کشک بادمجون و یک لایه نون تست بگذارید.
البته توجه داشته باشید که خیلی ارتفاع غذا زیاد نشه ! بنظر من دو ردیف کافیه
روی لایه آخری رو با کشک می پوشونیم و حدود نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم سپس با پیاز داغ و گردو و خلال پسته و بادام تزیئین کنید.
توجه داشته باشید که کیک رو یک ساعت قبل از سرو کردن از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسه.