بیشتر کودکان از اینکه در شیرینی آنها از کره بادام زمینی استفاده شود لذت میبرند .از اینرو قصد داریم که طرز تهیه گرانول بادام زمینی را به شما کاربران عزیز آموزش دهیم.
مدت زمان نگه داری در فریزر: تا ۳ ماه
مقدار برای هر نفر : ۱ تکه گرانول شکلاتی
مقدار به دست آمده : ۱۸ تکه گرانول شکلاتی
مدت زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
مدت پخت مرحله اول : ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد
مدت پخت مرحله دوم : ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در دمای ۳۰۰ درجه سانتی گراد
مواد لازم برای گرانول کره بادام زمینی و شکلات :
اسپری روغن | یک عدد |
جو | یک چهارم پیمانه |
شیره ذرت | یک چهارم پیمانه |
کره بادام زمینی | سه پیمانه |
شکر قهوهای | دو قاشق سوپ خوری |
کره | دو قاشق سوپ خوری |
عسل | یک قاشق سوپ خوری |
وانیل | نیم قاشق سوپ خوری |
نمک | دو قاشق چای خوری |
سریال برنج کریسپی | سه چهارم پیمانه |
چوب شور خرد شده | یک چهارم پیمانه |
جوانه گندم برشته | دو پیمانه |
کنجد | یک چهارم قاشق سوپ خوری |
تکههای کوچک شکلات | به اندازه نیاز |
طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات :
فر را روشن کنید و در دمای ۳۵۰ درجه تنظیم کنید.
داخل یک سینی متوسط را فویل بکشید و آن را با اسپری به روغن آغشته کنید و کنار بگذارید. سپس جو را در سینی پهن کنید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. پس از آن، هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. فر را در دمای ۳۰۰ درجه قرار دهید.
در همین هنگام شیره ذرت، کرهی بادام زمینی، شکر قهوهای، کره و عسل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا کره بادام زمینی و شکر قهوهای آب شوند. مخلوط را از روی حرارت بردارید. وانیل و نمک را به آن اضافه کنید.
در یک ظرف بزرگ جوهای برشته شده، سریال برنج، چوب شور، جوانه گندم برشته شده و کنجد را با هم مخلوط نمایید.
مخلوط جو را در یک ظرف مناسب ریخته. تکههای شکلات را روی آن بریزید و در مخلوط جو فشار دهید. به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن بگذارید تا سرد شود.
تکه ها را بین کاغذ (فویل) بپیچید و در ظرفی قرار دهید که عاری از هوا باشد. میتوانید تا ۳ روز در دمای اتاق یا تا ۳ ماه در فریزر نگه داری کنید.
منبع : seemorgh.com