مواد لازم برای تهیه گرانیتای هندوانه و آبلیمو
آب لیموی تازه: دو قاشق مربا خوری
هندوانه بدون تخم و مکعبی شکل: پنج پیمانه
آب: یک سوم پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
طرز تهیه گرانیتای هندوانه و آبلیمو
مرحله اول – شکر و آب را قاطی کنید و روی شعله قرار دهید تا شکر حل شود، بعد اجازه دهید سرد شود.
مرحله دوم – نیمی از هندوانه و ۱ قاشق از آبلیمو را در مخلوط کن بریزید تا نرم شوند، بعد بقیه هندوانه و آبلیمو را ریخته، بزنید تا یکدست شوند.
مرحله سوم – شربت را به هندوانه افزوده و هم بزنید تا مخلوط پوره ای شکل درست شود، سپس در ظرف ریخته و برای ۳ الی ۴ ساعت در فریزر بگذارید، در این فاصله هر ۳۰ دقیقه مخلوط را با چنگال هم بزنید.
مرحله چهارم – گرانیتای تهیه شده را قبل از سرو کردن با چنگال بزنید و بعد در لیوان دلخواه بریزید با برش هایی از هندوانه تزئین کنید و سرو کنید .
نوش جان