مواد لازم برای تهیه گوشفیل
هل، وانیل، گلاب : به اندازه نیاز
آرد : به اندازه نیاز تا خمیر به دست نچسبد
ماست : یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
شربت : دو قاشق غذاخوری
شیر : نیم فنجان
تخم مرغ : یک عدد
ابتدا طرز تهیه شربت گوشفیل :
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران ( در صورت تمایل ) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.
طرز تهیه خمیر و پخت گوشفیل:
تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه کنید و در آخر به آرامی آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید .
زمانی که خمیردیگر به دست نچسبید آرد کافیست.
یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید سپس با وردنه آن را صاف کرده و لوزی لوزی ببرید که می توانید وسط لوزیها را نیز جمع کنید یا همینطور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است بیندازید.
وقتی طلایی شد با کفگیر آن را بیرون بیاورید و در صافی بگزارید تا خوب روغن آن گرفته شود.
بعد در شربت سرد بگزارید و دوباره درصافی دیگری بگزارید تا شیره های اضافی آن هم گرفته شود.
می توانید خمیر را هم با قالبهای ستاره ای یا گل هم شکل دهید.
زمانی که خمیردیگر به دست نچسبید آرد کافیست.
یک تا دو ساعت خمیر را کنار بگذارید سپس با وردنه آن را صاف کرده و لوزی لوزی ببرید که می توانید وسط لوزیها را نیز جمع کنید یا همینطور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است بیندازید.
وقتی طلایی شد با کفگیر آن را بیرون بیاورید و در صافی بگزارید تا خوب روغن آن گرفته شود.
بعد در شربت سرد بگزارید و دوباره درصافی دیگری بگزارید تا شیره های اضافی آن هم گرفته شود.
می توانید خمیر را هم با قالبهای ستاره ای یا گل هم شکل دهید.