مواد لازم برای پخت قابلمه غذای محلی ترکمن صحرا
اول ماهی را بشویید تمیز کنی و با یک حوله خشک کنید . پنج یا شش قاشق روغن در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد . تیکه های ماهی را در روغن بگذارید و هر دو روی آن ها را بین سه تا چهار دقیقه سرخ کنید .
رب گوجه فرنگی و کشمش و زرد چوبه را با کمی نمک و فلفل اضافه نمایید و سه چهار چرخ بدهید و بعد یک پیمانه آب بریزید تا به جوش بیاید . حرارت را کم کنید و بگذارید ده تا پانزده دقیقه بپزد .
سیب زمینی را در قابلمه بریزید و زیرو رو کنید . در قابلمه را ببندید و بیست تا بیست و پنج دقیقه دقیقه بپزید تا خورش به روغن بنشیند .غذای شما آماده شده است