مواد لازم برای پخت کلوچه شکلاتی
تخم مرغ : دو عدد درشت
وانیل : کمی
شکلات نیمه تلخ خرد شده : پانصد گرم
شکر سفید : ۱ پیمانه به اضافه ۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : یک و یک دوم قاشق مرباخوری
نمک : یک و یک دوم قاشق مرباخوری
آرد : سه و یک سوم پیمانه
جوش شیرین : یک و یک چهارم قاشق مرباخوری
طرز تهیه کلوچه شکلاتی
جوش شیرین، آرد ، کینگ پودر و نمک را با هم قاطی کنید و کنار بگذارید.
شکر و کره را به مدت پنج دقیقه با همزن برقی بزنید تا نرم و سبک شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد کره اضافه نمایید و هم بزنید. وانیل را به مواد اضافه نمایید .
سرعت همزن را کم کنید و مواد خشک را اضافه نمایید و به مقداری که مخلوط شود، هم بزنید. شکلات خرد شده به خمیر اضافه نمایید و هم بزنید.
خمیر کلوچه را در پلاستیک بچینید و به مدت دو روز در یخچال بگزارید .
خمیر کلوچه را در پلاستیک بچینید و به مدت دو روز در یخچال بگزارید .
فر را از قبل روی صد و هشتاد درجه سلسیوس بگزارید . برای هر کلوچه خمیر را کمی گرد نمایید و روی کاغذ روغنی با فاصله قرار دهید و بگذارید به مدت هجده تا بیست دقیقه بپزد.