درهر جایی که اسمی از هویج به میان می آید بیشتر طعم دهی به مرغ به ذهنمان می آید ولی درامرو ما طرز تهیه خاگینه هویج را به شما آموزش میدهیم که همچنین غذایی مقوی برای بچه هاست.
مواد لازم برای خاگینه هویج :
هویج متوسط پوست گرفته و رنده یا پوره شده | چهار عدد |
تخم مرغ | چهار تا پنج عدد |
بادام خرد شده | یک پیمانه |
پودر پسته یا نارگیل | نیم پیمانه |
دارچین | دو قاشق مرباخوری |
روغن | به اندازه نیاز |
مواد لازم برای شربت خاگینه :
شکر | ۱ پیمانه |
آب | ۲ پیمانه |
آب لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران آب شده | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه خاگینه هویج :
در ظرف مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا زرده و سفیده مخلوط شود.
هویج های رنده شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
در تابه ای مستطیل شکل روغن را اضافه کنید؛ سپس مخلوط هویج و تخم مرغ را اضافه کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از چند دقیقه خاگینه را از فر درآورید .
خاگینه را رول کنید ( یا به شکل مستطیل برش بزنید) و از شربت آماده شده روی آن بریزید و آن را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شربت جذب خاگینه شود، آن را از فر درآورید و با پودر پسته یا نارگیل ، دارچین و بادام تزیین کنید.
طرز تهیه شربت خاگینه هویج :
شکر و آب را در قابلمه به جوش بیاورید سپس حرارت را کم کنید تا شربت قوام پیدا کند. آب لیمو و زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بزند. سپس از روی حرارت بردارید.
منبع : khorasannews.com